Vi tilbyr gratis frakt i hele Norge. Alle våre varer sendes fra vårt lager i Oslo. 

GoDry, ytterklær til yogamatten!

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær

Norge er kjent for dype fjorder og høye fjell. Vi er kjent som landet som tar gull under vinter-ol, at vi en gang var vikinger og at vi både spiser og selger laks. Men Norge er også kjent for mye vær, kalde vintre og kraftige byger. Andre vil kanskje kalle dette dårlig vær, men for oss nordmenn finnes det jo ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Og det er tipp topp med gummistøvler, regnjakke og paraply når du tripper av gårde til et yogastudio i pøsende regn en ettermiddag i oktober. Eller når du i februar tråkker deg gjennom snø som flyr vannrett ikledd boblejakke, vintersko, lue og skjerf. Men lite hjelper det at klærne er tørre på innsiden av ytterklærne når yogamatten henger våt på utsiden.

trondheim, row houses, norway

Om produktet

GoDry bagene er vann – og snøtette. Det er laget av nylon og er derfor sterke og lette å bære. De er utrustet med en justerbar skulderstropp med skulderpute, en innerlomme til verdisaker og lufteventiler. De er tilpasset våre Basic Collection yogamatter som er ekstra lange og brede, og har derfor en dimensjon på 73cm x 15cm x 15cm. Ruller du matten godt sammen før du legger den i bagen har tilbakemeldingen fra våre kunder vært at bagen også får plass til et ekstra plagg som en tights eller en genser.

Nylon og resirkulering

Nylon har tidligere vært vanskelig å resirkulere, men i løpet av de siste ti årene har teknologien brukt til å resirkulere nylon vært i en stor utvikling og blitt betydelig bedre. Med den informasjonen var vi derfor villige til å lage et produkt av nylon. Vi anerkjenner allikevel at nylon produkter kan være vanskelig for enkeltpersoner å resirkulere. Fordi resirkulering er viktig for oss tilbyr vi oss å ta imot våre gamle GoDry bager som ikke lenger er i bruk, slik at vi kan resirkulere bagene for kundene våre. På denne måten kan både vi og kundene være sikre på at produktet blir gjenvunnet når dets levetid er over, og vi kan være trygge på at materialene får bli til et nytt produkt.

Likte du denne artikkelen?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest

Våre produkter

Nia Lapansi betyr vår verden. Vi tror på inkludering, bærekraft og fellesskap. Vi ønsker å bidra til å gjøre yoga tilgjengelig for alle, og lage gode produkter med fokus på kundene våre, jordkloden vår og miljøet rundt oss. 

Skroll til toppen