Vi tilbyr gratis frakt i hele Norge. Alle våre varer sendes fra vårt lager i Oslo. 

Frakt og Levering

Leveringstid

Du vil motta en epost når vi har sendt varen din fra lageret vårt. Normal leveringstid er 2-4 virkedager, men det kan ta opp til 6 virkedager før du mottar varen din. For å sikre at du ikke opplever problemer eller forsinkelser med din bestilling, vennligst forsikre deg om at informasjonen du har gitt oss er riktig (navn, e-post, adresse o.l.).

 

Levering

Vi har to alternativer for levering:

  1. Du kan benytte deg av tilbudet om nærmeste hentested. Det vil si at pakken blir sendt til ditt nærmeste hentested eller det hentestedet vår leverandør benytter seg av i ditt nærområde.
  2. Du kan benytte deg av hjemlevering tjenesten vår. Det vil si at du vil motta varen ved din dør. Vi gjør oppmerksom på at dersom vår leverandør ikke blir møtt ved levering, eller vår leverandør anser det som upasselig å legge pakken igjen utenfor ditt hjem, vil pakken bli levert til ditt nærmeste hentested eller det hentestedet leverandøren benytter seg av i ditt nærområde, eller pakken blir returnert til oss. Dersom varen blir returnert til oss vil dette gå på kundens bekostning. Mer om dette kan du lese her.

 

Forsinkelse

Leveringstiden regnes fra vi skriftlig har bekreftet bestillingen gjennom ordrebekreftelsen. Leveringstidene er forventede leveringstider, og vi kan ikke garantere at varene kommer frem innen de angitte leveringstidene da det kan oppstå uforutsette forsinkelser hos oss eller transportøren.

Vi gjør oppmerksom på at vi tar forbehold om forsinkelser i perioder med stor pågang hos oss eller transportøren. Maksimal leveringstid er 3 uker fra bestillingen din ble utført. Dersom din bestilling ikke har blitt levert innen den tid, har du som kunde rett til å heve kjøpet uten noen kostnad, dersom ikke annet er avtalt.

Hvis du ikke har mottatt din pakke innen 5 uker, er du som kunde ansvarlig for å gi oss beskjed innen 5 uker etter din bestilling. Din bestilling vil anses som levert etter dette tidspunkt.

 

Fraktkostnad

Norge: Vi tilbyr gratis frakt dersom kunden velger å benytte seg av alternativ 1. som er nevnt over, det vil si tilbudet om å hente varen ved nærmeste hentested eller det hentestedet vår leverandør benytter seg av i ditt nærområde.

For hjemlevering til din dør kommer en tilleggskostnad på 100 norske kroner.

Nia Lapansi tilbyr for øyeblikket kun frakt i Norge. Dersom du er i et annet land og er interessert i våre produkter, vennligst kontakt oss på info@nialapansi.com

Generelt

Nia Lapansi tar forbehold om fortløpende endringer i priser og betingelser knyttet til frakt og levering.

Beløpet du belastes i frakt vil være synlig når du kommer til kassen i nettbutikken.

Dersom du har andre spørsmål kan du ta kontakt på info@nialapansi.com.

Skroll til toppen