NIA LAPANSI
barneyogautdanning

Utdanning i barneyoga - Nia Lapansi Barneyogautdanning

OSLO

26 - 27 mars | 2 - 3 april

BERGEN

23 - 24 april | 30 april - 1 mai

bli norges nye
barneyoga-lærer

Jobber du med barn eller ønsker du å jobbe med barn? Drømmer du om å bli barneyogalærer? Eller er du en yogalærer og ønsker å fordype deg? Da er vår barneyogautdanning noe for deg!

Barneyoga er en unik måte å jobbe med barn på. Yoga, meditasjon og mindfulness tilbyr barn gode verktøy for å mestre hverdagen, ha det gøy, bruke kroppen sin og trives i selskap med seg selv og andre.

Enten du allerede er en yogalærer, en fagarbeider eller en forelder kan denne barneyogautdanningen tilby deg en verktøykasse som du kan ta med videre til barna i ditt liv!

PRAKTISK
INFO

Dersom du fyller inn skjemaet på denne siden eller klikker på knappen over og sender oss en mail, da gir vi deg beskjed når vi tilbyr vår neste utdanning!

DATO, TISDPUNKT OG ADRESSE:

OSLO
Sted: Rom For Dans. Marstrandgata 8, 0566 Oslo
Dato: 26 – 27 mars og 2 – 3 april

BERGEN
Sted: Tid for Yoga. Øvregaten 25, 5003 Bergen
Dato: 23 – 24 april og 30 april – 1 mai

Hver utdanning varer 4 fulle dager, fordelt på to helger (lørdag og søndag).
Klokkeslett: 10 – 17 alle dager.

PÅMELDING:

Påmelding kan skje ved å sende en e-post til info@nialapansi.com, fylle ut kontakt oss skjemaet lenger ned på denne siden, eller klikke på påmeldings-knappene på denne siden. Påmeldingen er bindende.

Vi må ha 10 påmeldinger per utdanning for å kunne gjennomføre utdanningen.

Har du spørsmål kan du stille de til oss via spørsmålsknappen lenger ned på siden, eller sende en mail til info@nialapansi.com.

PRIS: 5900 NOK*

*Prisen inkluderer fire fulle dager med barneyogautdanning i regi av Kamilla Seljelid og Nia Lapansi.

*Prisen inkluderer en barneyoga manual på over 300 sider skrevet av Kamilla Seljelid. Du vil motta denne første dagen av utdanningen.

*Mat og drikke inkluderes ikke i prisen. Ta derfor med god og næringsrik mat.

*Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende, med unntak nevnt lenger ned på denne siden.

Det anbefales å ta med manualen, en notatblokk og skrivesaker hver dag i løpet av utdanningen.

adresse

OSLO:
Rom For Dans.
Marstrandgata 8, 0566 Oslo

BERGEN:
Tid for Yoga.
Øvregaten 25, 5003 Bergen

epost

info@nialapansi.com

telefon

+47 48078300

er du interessert i vår
barneyogautdanning?

HVA ER BARNEYOGA

Barneyoga er ulikt yoga for voksne og yoga for tenåringer er ulikt yoga for treåringer. Allikevel er det tre fellesnevnere: pust, posisjoner og avspenning. I barneyoga fokuserer vi på lek, latter og lyder, mens vi beveger kroppene våre inn i alle mulige finurlige posisjoner.

Barneyoga tilpasser seg aldersgruppen, men yoga er konkurranse- og prestasjonsfritt for alle barn. I yoga fokuserer vi på at det ikke går an å «ikke få til», fordi alle kan gjøre ting på sin måte, og da har man jo fått det til! Jo yngre barna er, jo fler leker og mer tilbehør følger med i yogatimene. Jo mer energiske gruppen er, jo mer energisk er timene. Jo eldre barna er, jo mer strukturerte er timene. 

Barneyoga bygger styrke og skaper fleksibilitet i kroppen. Vi jobber også med kroppskontroll og kroppsbeherskelse, og vi tilbyr verktøy for å oppleve en indre ro og avspenning hos alle barn. I tillegg jobber vi med det mentale plan for å gi barna verktøy i forhold til hvordan de tenker og snakker om seg selv og andre.

Barneyoga er rett og slett en gøy, fargerik og spennende opplevelse! Nå ønsker vi å dele all kunnskapen med deg, gjennom vår 4 dagers barneyogautdanning.

Du kan lese mer om barneyoga i vår artikkel om barneyoga skrevet av Kamilla Seljelid her.

hva inkluderer
utdanningen

I denne yogautdanningen vil du få en erfaring i hvordan man gjør yoga sammen med barn. Vi deler vår erfaring, våre strategier og vår verktøykasse med deg, slik at du kan ta det med deg videre.

Utdanningen inkluderer:

 • Nia Lapansi sin barneyoga-filosofi
 • Mål og målsetting for timen
 • Regler i yogarommet
 • Lærerens rolle
 • Yoga for ulike aldersgrupper
 • Barnas solhilsen
 • Yogareiser
 • Yogaleker
 • Yogahistorier
 • Avspenningsteknikker
 • Meditasjon og savasana
 • Yoga i skolen
 • Familieyoga
 • Acro-yoga
  • Voksne og barn
  • Bare barn
 • Yoga for unike barn
  • Barn med bevegelseshemninger
  • Døve barn
  • Barn med høreapparat og hørselshemninger
  • Autistiske barn
  • Barn etter traumer
  • Barn med ADHD
 • Hvordan arrangere en sommerskole
 • Forskning på yoga
Vi snakker også om det praktiske ved å jobbe som barneyogalærer. Vi deler vår erfaring og innsikt inn i samarbeid med skoler og barnehager, samt yogastudioer, private arrangementer m.m.
Du vil motta et sertifikat etter endt utdanning og vil med det kunne jobbe som barneyogalærer.
Utdanning i barneyoga - Kamilla Seljelid

Kamilla Seljelid

"

yogalærer // barneyoga

Kamilla Seljelid

Kamilla har jobbet med barn i over ti år og hatt barneyoga som sitt yrke siden 2016. Hun brenner for at barn skal ha det bra – både meg seg selv og sammen med andre.

Kamilla begynte med yoga i 2011 og oppdaget barneyoga i 2016, noe som resulterte i en masteroppgave om yoga for barn med traumer. Kamilla gjorde egen forskning på temaet i samarbeid med Belo Menso Brain and Behaviour Centre i Australia. I den samme perioden jobbet hun også med barneyoga for barn med ADHD, autisme, angst og depresjon.

Da Kamilla flyttet tilbake til Norge i 2017 etter seks år i Australia, gikk hun inn for å satse fullt på barneyoga. I dag har Kamilla samarbeidet med mange skoler og yogastudioer i Oslo og omegn, og undervist yoga for over tusen barn. Hun har startet to selskap som er hovedsakelig dedikert til barneyoga.

Etter mange år sammen med barn er Kamilla klar for å dele sin kunnskap og erfaring med andre voksne. Det er stor etterspørsel etter barneyoga, og vi ønsker å bidra til at barneyoga kan spre seg enda mer.

Kamilla skriver også innlegg om yoga og andre temaer på vår blogg. Du kan lese mer om det her.

påmelding

OSLO

26 - 27 mars | 2 - 3 april​

*Vi minner om at påmeldingen er bindende

Bergen

23 - 24 april | 30 april - 1 mai​

*Vi minner om at påmeldingen er bindende

PÅMELDING

Påmelding skjer via e-post, enten ved å sende en e-post til info@nialapansi.com, eller ved å klikke på en av påmeldings-knappene på denne siden. Når du har mottatt en bekreftelse av oss, har du sikret deg en plass. Du vil deretter motta en faktura på e-post. Trenger du lenger betalingsfrist eller en betalingsplan er dette mulig. Gi isåfall beskjed om dette ved påmelding.

Påmeldingen er bindene. Unntak til bindene påmelding er fravær grunnet alvorlig lege – eller sykehusbesøk, fravær grunnet covid-tiltak, eller fravær grunnet alvorlig hendelser i familien. Disse unntakene gjelder kun før uken har startet. Etter oppstart vil ikke beløpet bli delvis eller fullstendig refundert grunnet fravær.

TIMEPLAN

4 DAGER

Vi gjør oppmerksom på forbehold om endringer i forbindelse med timeplanen.
Det bør forventes at hver dag er ulik. La denne timeplanen fungere kun som en veiledning.

BLI KJENT
10.00 - 11.00

Hver dag bruker vi tid på å bli kjent med hverandre ved å bruke leker og aktiviteter fra barneyoga.

DRIKKEPAUSE
11.00 - 11.15

Det blir en kort pause med mulighet for å drikke, spise litt snacks og benytte seg av toalettet. Vi anbefaler derfor å ha med litt enkel snacks som hjelper med å holde blodsukkeret oppe.

SOLHILSEN OG YOGA-LEK
11.15 - 12.30

Vi lærer ved å leke! Vi gjør både solhilsen og yogaleker og vil kjenne på kroppen hva dette innebærer. Vær forberedt for å hente frem ditt indre barn, for her skal det beveges, lekes og utforskes! Kanskje kjenner du noen av lekene fra før?

Utdanning i barneyoga

LUNSJ
12.30 - 13.30

Det blir pause med mulighet for mat, drikke og litt frisk luft. Ta med egen næringsrik matpakke som holder energien oppe gjennom hele dagen! Det vil bli en del fysisk aktivitet gjennom dagen, så vi anbefaler å beregne nok mat.

TEORI, FORSKNING OG FOREDRAG
13.30 - 14.30

Her er det tid for å skru av kroppen og koble på hjernen. Ta med penn og papir slik at dere kan ta de notatene dere ønsker. I løpet av de tre dagene vil vi dekke temaer som filosofi, regler i yogarommet, yogaens historie, anatomi og utvikling, yoga for ulike aldersgrupper og yoga for unike barn, for å nevne noe.

Den siste dagen vil dere også bli utfordret til å holde deres egen barneyogatime!

DRIKKEPAUSE
14.30 - 14.45

Det blir en kort pause med mulighet for å drikke, spise litt snacks og benytte seg av toalettet. Vi anbefaler derfor å ha med litt enkel snacks som hjelper med å holde blodsukkeret oppe.

ROLIGERE LEKER & HINDERLØYPE
14.45 - 15.45

I barneyoga er det en tid for å bruke energi og løfte den opp, og en tid for å roe ned kroppen og slappe av. Her skal vi enten bruke energi ved å vise hvordan man kan gjøre barneyoga som en hinderløype, eller vise dere hvordan man kan roe ned gruppa ved hjelp av roligere leker og aktiviteter.

DRIKKEPAUSE
15.45 - 16.00

Det blir en kort pause med mulighet for å drikke, spise litt snacks og benytte seg av toalettet. Vi anbefaler derfor å ha med litt enkel snacks som hjelper med å holde blodsukkeret oppe.

AVSPENNING OG SAVASANA
16.00 - 17:00

Dette er der den virkelige magien skjer. Vi lærer bort ulike avslappings- og avspenningsteknikker som vil hjelpe ethvert barn med å finne roen. Noen gjør vi sammen, andre alene. Dette er en verktøykasse man ikke skal undervurdere.

Før vi drar forventes det at alle bidrar med vasking og rydding av matter, og rydding av leker da dette er en viktig del av yogaens filosofi, akkurat som det forventes av barn i barneyoga.

Du kan lese mer om yoga filosofi her.

HAR DU SPØRSMÅL?

Vi svarer deg gjerne på det du lurer på!

Send oss en mail her

*Du binder deg ikke til utdanningen dersom du kontakter oss i forbindelse med spørsmål

Et helt unikt tilbud!

For første gang tilbyr vi avslag på våre produkter – kun for barneyogautdanningens deltakere! Alle deltakere for 20% avslag i hele vår nettbutikk.

Fordi vi setter så stor pris på alle våre kursdeltakere ønsker vi å tilby dere 20% avslag i hele vår nettbutikk. Ved påmelding vil dere få muligheten til å velge ut de produktene dere ønsker dere. Vi tar med produktene på utdanningen der dere får de utdelt. Betaling skjer via tilsendt faktura. Velg deg ut dine favorittprodukter her.

Anmeldelser

Hør hva tidligere deltagere sier:

påmelding
barneyogautdanning

adresse

OSLO:
Rom For Dans.
Marstrandgata 8, 0566 Oslo

BERGEN:
Tid for Yoga.
Øvregaten 25, 5003 Bergen

epost

info@nialapansi.com

telefon

+47 48078300

barneyoga utdanning
meld deg på vår e-post liste

Ved å legge ved din epost, sender vi deg en mail når vi lanserer detaljene for vår neste utdanning.

Rull til toppen