Vi tilbyr gratis frakt i hele Norge. Alle våre varer sendes fra vårt lager i Oslo.

Miljø og Bærekraft
Alles klode - alles hjem
Miljø og Bærekraft
Alles klode - alles hjem

Nia Lapansi     |     Our Earth

Nia Lapansi | Our Earth

Nesten åtte milliarder mennesker, over åtte millioner arter, syv hav og syv kontinenter har alle en ting til felles; vi deler én planet, én klode. Det er det stedet vi alle kaller hjem. Nia Lapansi ser det som sin plikt og sitt ansvar å være miljøbevisste i alle deler av prosessen, for å nettopp beskytte vårt hjem. Dette gjelder fra idémyldring til design, materialer, produksjon og salg til produktets levetid er over. Vi er villige til å gi mer enn vi tar og på denne måten bidra til en positiv og bærekraftig utvikling.

Nesten det samme, bare litt annerledes

Vi mener Nia Lapansi er med på å skape en endring innen yogamatter. Kvalitet betyr ikke nødvendigvis dyrt og en yogamatte trenger ikke skade miljøet. Vi har beholdt de gode kvalitetene elsket av mange yogier og atleter samtidig som vi har kvittet oss med uønskede elementer som forurensning, ikke–resirkulerbare materialer, plast og unødvendig avfall. I tillegg jobber vi kontinuerlig med å utforske enda mer miljøvennlige prosesser, materialer og produkter.

Kiboko - Lilla Basic Collection

Materialene

Våre yogamatter er laget av naturgummi og PU, også kjent som polyuretan. Naturgummi er et av de mest miljøvennlige materialene en kan bruke i en yogamatte. Allikevel har ikke en yogamatte laget av kun naturgummi de kvalitetene mange ser etter i en yogamatte. Derfor har vi lagt til et topplag laget av polyuretan. PU er en innovativ plast som ikke inneholder kjemikaler som forstyrrer det endokrine systemet og hormonsystemet vårt. Det bidrar heller ikke til endring av PH verdi i jord og vann. Polyuretan kan også være nedbrytbart.

Resirkulerbart

Resirkulering a polyuretan er en del av løsningen. Problemet med plast er når det ikke kan resirkuleres. Plast kan ikke resirkuleres når det er skittent eller når det er blandet med andre materialer. Dette er grunnen til at vi har laget en matte med to lag, for at den skal være resirkulerbar på slutten av sin levetid. Når matten er oppbrukt, kan brukeren enkelt separere de to lagene og resirkulere begge materialene. På denne måten kan matten brukes igjen og igjen i andre former og fasonger.

Alle monner drar

Resirkulerte pappesker

Vi velger å sende våre varer i resirkulerte pappesker fra et selskap som har miljø som en topp prioritet. Våre samarbeidspartnere fokuserer på resirkulert, biobasert og gjenbruk, i tillegg til reduksjon og fornybart. De ser på det som sin plikt å fokusere på miljø og tar et miljøansvar.

Papir-teip

Nia Lapansi velger å bruke papir-teip i stedet for teip som er laget av plast. På denne måten er hele boksen resirkulerbar - inkludert teipen - når du er ferdig med boksen du har fått varene i. Vår teip leverandør har også miljø i fokus, og hele produktet er vegansk.

Skroll til toppen