Vi tilbyr gratis frakt i hele Norge. Alle våre varer sendes fra vårt lager i Oslo. 

Vår Historie

Nia Lapansi startet med en yogamatte og et ønske om å lage gode produkter. 

Kamillas morfar sa alltid: «å ha gode verktøy er halve jobben». Enten du liker å diske opp en herlig treretters, stelle plantene i hagen eller snekre ting som Kamilla sin morfar, er gode verktøy en viktig del av arbeidet.

Yoga er ikke annerledes, og en yogi har flere verktøy. Vi i Nia Lapansi jobber for å skape gode verktøy for deg som gjør yoga.

Først ut var en yogamatte. Etter mer enn ti år på matta var vi tydelige på hvordan vi ønsket at vår yogamatte skulle være. Det resulterte i vår Basic Collection. Du kan lese mer om den her.

Kamilla har jobbet med barneyoga i mange år. Hun begynte selv å praktisere yoga i 2011, og kjente med en gang effekten yoga hadde på henne. 

Dette gjorde henne nysgjerrig. Denne nysgjerrigheten ledet henne til å forske på yoga og skrive en masteroppgave om yoga for barn med traumer. Forskningen er tydelig: yoga har en positiv effekt på både voksne og barn.

Siden den gang har hun jobbet med yoga for barn og voksne i inn- og utland, og har undervist yoga for mange tusen mennesker. Barneyoga ble fort hennes lidenskap. Etter å ha samarbeidet med skoler, barnehager og yogastudioer i Oslo og omegn siden 2017, og i 2021 ønsket vi å nå ut til enda flere barn. På sensommeren samme året kom vi derfor ut med vår første barneyogautdanning, og i Januar 2022 lanserte vi Nia Lapansi Appen. Nia Lapansi er en barneyoga app med animerte barneyoga videoer som vi håper kan bringe glede for barn på tvers av landet.

Vi håper at alle barn kan få gleden av å gjøre yoga. Fra spennende timer fylt med energi, til rolig avspennings klasser med en bamse eller en god historie. Er du enda mer nysgjerrig på barneyoga? Da kan du lese mer om det her.

Asset 38

Kamilla Seljelid &
Mathias Sand Madsen

Kamilla Seljelid & Mathias Sand Madsen

Skroll til toppen