Vi tilbyr gratis frakt i hele Norge. Alle våre varer sendes fra vårt lager i Oslo.

BYTTE OG RETUR

Bytte og Retur

Du har 14 dagers angrefrist på produktene du kjøper i vår nettbutikk. Dersom du angrer på kjøpet innen 14 dager, kan du sende varen(e) tilbake, og vi vil refundere beløpet du har betalt. Produkter må returneres i den stand de ble mottatt. Kjøper må selv betale returkostnader.

Husk å legge ved en beskrivelse på mottatt angreskjema dersom du ønsker å returnere varen(e) mot refusjon/få pengene tilbake eller reklamere på varen(e) ved feil.

Dersom du ønsker å bytte til en annen vare, må du levere varen(e) for refusjon/pengene tilbake – og legge inn en ny ordre. Vi gjør dette fordi vi opplever at postgangen ofte tar litt tid, og vi ønsker å sikre oss om at du får varen så raskt som mulig slik at du kan bruke varen så tidlig som mulig.

Uavhentede pakker

Posten sender ut melding om ankommet pakke så snart den ankommer ditt lokale postkontor/hentested. Dersom pakken ikke er hentet innen 14 dager, returneres den til oss. Vi forbeholder oss retten til å avkreve et gebyr på kr. 200,- dersom en sending ikke hentes. Dette gebyret dekker våre kostnader ifm behandling av returen. Du må derfor hente varen din selv om du ønsker å returnere den. Dersom kunden ønsker å returnere varen må kunden selv hente varen på det oppgitte hentestedet innen 14 dager etter mottatt henteseddel, og deretter returnere den på metoden oppgitt i angrerettskjemaet som mottas sammen med kvitteringen på kjøpet av varen. Ved å gjøre dette på den korrekte måten beskrevet i denne teksten vilkunden kun betale returkostnader.

Ved retur eller bytte av produkter skal du bruke følgende adresse:

Nia Lapansi AS
St. Jørgens Vei 7
0662 Oslo
Norge

Merk: Det er viktig for oss at du er fornøyd. Dersom du på noen som helst måte er misfornøyd med varen, servicen eller annet kan du kontakte oss på info@nialapansi.com

Skroll til toppen