Vi tilbyr gratis frakt i hele Norge. Alle våre varer sendes fra vårt lager i Oslo. 

velkommen til
yoga summer camp
2024

Vi gjentar
suksessen!

Vi gjentar
suksessen!

Er du interessert i å melde ditt barn på Yoga Summer Camp i 2024? Skriv deg opp på vår liste, så mottar du en e-post så snart detaljene er ute. 

Yoga Summer Camp er en uke fylt med latter, lek, akrobatikk og moro. Barna lærer alt fra meditasjon, yoga posisjoner, yogaleker, enkel akrobatikk, mentaltrening og avspenning.

Utdanning i barneyoga
Utdanning i barneyoga

For sjette året på rad arrangerer vi Yoga Summer Camp!

I samarbeid med Kamilla Seljelid inviterer vi barn fra 1. til 5. klasse på fem dager med yoga, lek og akrobatikk. Vi skal utforske hva vi kan få til med kroppene våre, hva det vil si å stole på seg selv og andre, og de utallige måtene det går an å balansere på. Vi vil berøre temaer som vennskap, tillit og selvbilde hvor vi indirekte og direkte jobber med måten barna ser på seg selv og andre. Dette er en magisk uke fylt med positivitet og glede for både store og små!

Utdanning i barneyoga
Utdanning i barneyoga

UKE 33

14 - 18 august på Raus Yoga på Østerås
Dagens 3. - 5. klassinger

PRAKTISK
INFO

PÅMELDING:

Du kan melde på ditt barn ved å fylle ut ett av skjemaene på denne siden.

LÆRERE OG ELEVER:

Vår Yoga Summer Camp er ledet av Kamilla Seljelidd.

Det er plass til 16 barn i uke 33. Førstemann til mølle prinsippet gjelder. 

*Prisen inkluderer fem fulle dager med yoga, akrobatikk og lek på Raus Yoga i regi av Kamilla Seljelid.
*Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende.

PRIS: 

1 uke Yoga Summer Camp: 2600,- per barn*

Søskenrabatt: kroner 200,- avslag på ovennevnte pris.

PÅMELDING

PÅMELDING

Påmelding ved å fylle ut et av skjemaene på denne siden.

Når du har mottatt en bekreftelse av oss, har barnet ditt sikret seg en plass. Du vil deretter motta en e-post med diverse spørsmål som vi behøver svar på, i forbindelse med ditt barn. 

Det er kun plass til 14 (uke 26) og 16 (uke 33) elever førstemann-til-mølla prinsippet gjelder. Påmeldingen er bindene. Unntak til bindene påmelding er fravær grunnet alvorlig lege – eller sykehusbesøk eller fravær grunnet alvorlige hendelser i familien. Disse unntakene gjelder kun før uken har startet. Etter oppstart vil ikke beløpet bli delvis eller fullstendig refundert grunnet fravær.

TIMEPLAN

MANDAG - FREDAG

OPPMØTE
08.45 - 09.00

Vi ønsker barna hjertelig velkommen til en dag fylt med yoga, akrobatikk og moro!

Det er tradisjon i yoga at alle hjelper til, så barna vil selv få være med på å legge ut matter og utstyr for dagen.

Utdanning i barneyoga

SOLHILSEN OG YOGA-LEK
09.00 - 11.15

Vi begynner dagen med å hilse på hverandre med en samlingsstund. Deretter gjør vi barneyogas versjon av solhilsen, den tradisjonelle måten å begynne enhver yogatime på, får vi har bli-kjent leker. Deretter vil vil ha ulike leker hvor barna får varmet opp kroppene sine, før vi tar dem med på dagens yogatime. Temaet for timen vil variere hver dag!

Utdanning i barneyoga

LUNSJ
11.15 - 12.15

Barna må ha med egen matpakke, og vi anbefaler næringsrik mat som barna kan få energi av hele dagen! Send også med barna en vannflaske. Dersom det er fint vær og temperaturen tillater det går vi ut og spiser lunsj, så send gjerne barna med nødvendig yttertøy slik at vi kan være ute. Er det veldig varmt kan det bli varmt i studio, så send gjerne med en shorts e.l. som barna kan skifte til ved behov

Utdanning i barneyoga

AKROBATIKK OG ACRO YOGA
12.15 - 13.15

Acro Yoga kombinerer akrobatikk og partneryoga der barna skal få lære seg ulike posisjoner i par, i grupper på tre, og med hele gruppen. 

I tillegg skal vi lære barna tradisjonelle arm-balanser, opp-ned posisjoner og annen akrobatikk – den perfekte aktivitet for å utvikle barnas kroppskontroll og kroppsbeherskelse.

Utdanning i barneyoga

SPISEPAUSE
13.15 - 14.00

Barna trenger to matpakker da vi bruker mye energi i løpet av dagen! Fargerik og næringsrik mat er godt for de små, voksende og aktive kroppene!

Utdanning i barneyoga

AVSPENNING OG SAVASANA
14.00 - 15.30

Barneyoga byr på mange kreative, aktive og morsomme leker som vi skal kose oss med. Etter en innholdsrik dag er en stor og viktig del av barneyoga at vi skal roe ned. Vi leker et par rolig leker før vi mot slutten av dagen legger oss ned i hvileposisjonen savasana og utforsker avspenning og indre ro på barnas premisser.

Utdanning i barneyoga

HENTETID
15.30 - 15:45

Når barna har fått oppleve en lenger hvilestund, ønsker vi å holde denne roen hos barna så lenge som mulig. Mens barna blir hentet kommer vi til å ha tegnestund og frilek, og ellers la barna få leke seg med de øvelsene vi har lært den dagen.

Det forventes at barna bidrar med vasking og rydding av matter, og rydding av leker da dette er en viktig del av yogaens filosofi. 

Utdanning i barneyoga

Timeplanen vil bli tilpasset barnegruppen.

Vi gjør oppmerksom på forbehold om endringer i forbindelse med timeplanen.

Du kan lese mer om barneyoga her.

Utdanning i barneyoga - Kamilla Seljelid

Kamilla Seljelid

"

yogalærer // barneyoga

Kamilla Seljelid

Kamilla har jobbet med barn i snart femten år og brenner for at barn skal ha det bra – både meg seg selv og sammen med andre.

Barnets eget selvbilde, selvtillit og mestringsfølelse er noe av det Kamilla jobber bevisst med i hver yogatime. Det er viktig at alle barna føler seg sett og at de blir møtt der de er.

 I dag er Kamilla en av Norges fremste barneyogalærere med kompetanse innen psykisk helse, anatomi og pedagogikk. Hun driver aktivt med yoga og akrobatikk noe hun begynte med i voksen alder.

Kamillas ord:

Det kreves ingen forkunnskaper for å gjøre yoga – hverken for barn eller voksne! Man begynner ikke med yoga fordi man er myk eller fordi man kan balansere opp-ned. Fleksibilitet, styrke og balanse kommer som et resultat av praksisen.

For meg er det ikke viktig at alle barn kan slå hjul eller gå ned i bro. For meg er det viktig at de som ønsker å kunne det vet at det er fullt mulig å lære seg det. Også jobber vi derfra.”

Samarbeid og evnen til å heie på hverandre er også en stor del av Kamilla sin undervisning. Barneyogatimene hennes bygger derfor mye på temaer som vennskap, tillit og inkludering. Ordet yoga betyr union og dette – i tillegg til yogaens filosofi – er grunnlaget for Kamilla sine verdier som barneyogalærer.

adresse

UKE 33
Ovenbakken 13D, 1361 Østerås

epost

info@kamillasyoga.com

telefon

+47 48078300

yoga summer camp
PÅMELDING

Meld deg på vår

Yoga Summer Camp liste

Ved å melde deg på listen, mottar du en e-post når vi har detaljene klare for vår neste Yoga Camp.
Vi spammer aldri! Når du melder deg på denne listen, melder du deg kun på listen for informasjon om Yoga Camp. Les mer på personvernerklæring

Skroll til toppen