Vi tilbyr gratis frakt i hele Norge. Alle våre varer sendes fra vårt lager i Oslo. 

velkommen til
yoga høst camp
høstferien 2022

Vi gjentar
suksessen

Yoga Camp har vært en stor suksess de siste årene, og vi inviterer barna til tre nye dager med yoga!

I samarbeid med Kamilla Seljelid og Fornebu Yoga inviterer vi barn i 3. – 5. klasse på tre dager med yoga, lek og akrobatikk. Vi skal utforske hva vi kan få til med kroppene våre, hva det vil si å stole på seg selv og andre, og de utallige måtene det går an å balansere på. Vi vil berøre temaer som vennskap, tillit og selvbilde hvor vi indirekte og direkte jobber med måten barna ser på seg selv og andre. Dette er en magisk uke fylt med positivitet og glede for både store og små!

Utdanning i barneyoga
Utdanning i barneyoga

UKE 40; 3-5 oktober

Dagens 3. - 5. klassinger

PRAKTISK
INFO

PÅMELDING:

Påmelding skjer via Fornebu Yoga sin nettside. Ved å trykke her, eller ved å trykke på en av de gitte påmeldingsknappene på denne siden, vil du bli sendt direkte til Fornebu Yoga sin betalingsside. 

LÆRERE OG ELEVER:

Vår Yoga Høst Camp er ledet av Kamilla Seljelid

I tillegg til Kamilla vil det være en yogalærer assistent til stede hver dag, dersom det er over 10 barn påmeldt. 

Det er plass til 25 barn per uke, og førstemann til mølle prinsippet gjelder. 

PRIS: 

3 dager Yoga Høst Camp
Early Bird: 1400,- per barn*
Påmelding innen 28. september

Vanlig pris: 1800,- per barn*
Påmelding etter 28. september

Søskenrabatt: kroner 200,- avslag på ovennevnte pris.

*Prisen inkluderer fem fulle dager med yoga, akrobatikk og lek på Yogalåven i regi av Kamilla Seljelid og et mellommåltid bestående av frukt og grønnsaker.

*Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende, med unntak nevnt tidligere på denne siden.

PÅMELDING

Påmelding skjer via Fornebu Yoga sin hjemmeside. Om du trykker her, eller på påmeldings-knappene på denne siden, vil du bli sendt direkte til påmeldingslinken på Fornebu Yoga sin hjemmeside. Gi beskjed dersom du trenger betalingsutsettelse eller en betalingsplan.

Det er plass til 25 elever per uke og førstemann-til-mølla prinsippet gjelder. Påmeldingen er bindene. Unntak til bindene påmelding er fravær grunnet alvorlig lege – eller sykehusbesøk, fravær grunnet covid-tiltak, eller fravær grunnet alvorlig hendelser i familien. Disse unntakene gjelder kun før uken har startet. Etter oppstart vil ikke beløpet bli delvis eller fullstendig refundert grunnet fravær.

Utdanning i barneyoga
HVA ER BARNEYOGA

Barneyoga er ulikt yoga for voksne og er en aktivitet fylt med latter, lek og moro. Vi jobber med barnas mobilitet, styrke, kroppskontroll og kroppsbeherskelse, samtidig som vi beveger oss til musikk, ler og slipper oss løs.

Barneyoga er prestasjons -/ og konkurransefritt, så her ønskes jenter og gutter velkommen akkurat som de er med de ferdighetene de har. Det kreves ingen forkunnskaper i yoga, akrobatikk eller lignende aktiviteter, og det spiller ingen rolle om barna kan ta seg selv på tærne, slå hjul eller balansere på ett ben.

Alle kan gjøre yoga, og det går ikke an å gjøre yoga bedre enn andre. Vårt eneste mål med enhver barneyoga-klasse er følelsen barna står igjen med i slutten av timen. Dette er aktiviteten for de som elsker å ha det gøy og for de som ønsker å ha det bra med seg selv.

Det kreves ingen forkunnskaper for å delta!

TIMEPLAN

MANDAG - FREDAG

OPPMØTE
08.45 - 09.00

Vi ønsker barna hjertelig velkommen til en dag fylt med yoga, akrobatikk og moro!

Det er tradisjon i yoga at alle hjelper til, så barna vil selv få være med på å legge ut matter og utstyr for dagen.

Utdanning i barneyoga

SOLHILSEN OG YOGA-LEK
09.00 - 11.15

Vi begynner dagen med å hilse på hverandre med en samlingsstund. Deretter gjør vi barneyogas versjon av solhilsen, den tradisjonelle måten å begynne enhver yogatime på, får vi har bli-kjent leker. Deretter vil vil ha ulike leker hvor barna får varmet opp kroppene sine, før vi tar dem med på dagens yogatime. Temaet for timen vil variere hver dag!

Utdanning i barneyoga

LUNSJ
11.15 - 12.15

Barna må ha med egen matpakke, og vi anbefaler næringsrik mat som barna kan få energi av hele dagen! Send også med barna en vannflaske. Dersom det er fint vær og temperaturen tillater det går vi ut og spiser lunsj. Barna får også et friminutt ute, så send gjerne barna med nødvendig yttertøy. 

Utdanning i barneyoga

AKROBATIKK OG ACRO YOGA
12.15 - 13.15

Acro Yoga kombinerer akrobatikk og partneryoga der barna skal få lære seg ulike posisjoner i par, i grupper på tre, og med hele gruppen. 

I tillegg skal vi lære barna tradisjonelle arm-balanser, opp-ned posisjoner og annen akrobatikk – den perfekte aktivitet for å utvikle barnas kroppskontroll og kroppsbeherskelse.

Utdanning i barneyoga

FRUKT OG GRØNT PAUSE
13.15 - 14.00

Vi handler inn frukt og grønt, og lar barna hjelpe oss med forberedelsen av dette mellom-måltidet. Det vil være rikelig med både smaker, farger og favoritter på vårt fruktfat!

Vi tar naturligvis hensyn til gjeldene covid – tiltak.

Utdanning i barneyoga

AVSPENNING OG SAVASANA
14.00 - 15.30

Barneyoga byr på mange kreative, aktive og morsomme leker som vi skal kose oss med. Etter en innholdsrik dag er en stor og viktig del av barneyoga at vi skal roe ned. Vi leker et par rolig leker før vi mot slutten av dagen legger oss ned i hvileposisjonen savasana og utforsker avspenning og indre ro på barnas premisser.

Utdanning i barneyoga

HENTETID
15.30 - 15.45

Når barna har fått oppleve en lenger hvilestund, ønsker vi å holde denne roen hos barna så lenge som mulig. Mens barna blir hentet kommer vi til å ha tegnestund og frilek, og ellers la barna få leke seg med de øvelsene vi har lært den dagen.

Det forventes at barna bidrar med vasking og rydding av matter, og rydding av leker da dette er en viktig del av yogaens filosofi. 

Utdanning i barneyoga

Timeplanen vil bli tilpasset barnegruppen.

Vi gjør oppmerksom på forbehold om endringer i forbindelse med timeplanen.

Utdanning i barneyoga - Kamilla Seljelid

Kamilla Seljelid

"

yogalærer // barneyoga

Kamilla Seljelid

Kamilla har jobbet med barn i ti år og brenner for at barn skal ha det bra – både meg seg selv og sammen med andre.

Barnets eget selvbilde, selvtillit og mestringsfølelse er noe av det Kamilla jobber bevisst med i hver yogatime. Det er viktig at alle barna føler seg sett og at de blir møtt der de er.

 I dag er Kamilla en av Norges fremste barneyogalærere med kompetanse innen psykisk helse, anatomi og pedagogikk. Hun driver aktivt med yoga og akrobatikk noe hun begynte med i voksen alder.

Kamillas ord:

Det kreves ingen forkunnskaper for å gjøre yoga – hverken for barn eller voksne! Man begynner ikke med yoga fordi man er myk eller fordi man kan balansere opp-ned. Fleksibilitet, styrke og balanse kommer som et resultat av praksisen.

For meg er det ikke viktig at alle barn kan slå hjul eller gå ned i bro. For meg er det viktig at de som ønsker å kunne det vet at det er fullt mulig å lære seg det. Også jobber vi derfra.”

Samarbeid og evnen til å heie på hverandre er også en stor del av Kamilla sin undervisning. Barneyogatimene hennes bygger derfor mye på temaer som vennskap, tillit og inkludering. Ordet yoga betyr union og dette – i tillegg til yogaens filosofi – er grunnlaget for Kamilla sine verdier som barneyogalærer.

yoga summer camp
SPØRSMÅL

Skroll til toppen